Напред през 2018 г. с екипи в цяла България

Category: Uncategorized Comments: No comments


Все повечето фирми започват Аутсорсинг /ползване на външни фирми за изпълнение на услуги/

В тази насока ние предлагаме инвентаризации на Вашите магазини, складове,  хотели, работещи и не работещи бизнеси в извън работно време, нощни инвентаризации или по желание на клиента.

Отворени сме за среща, въпроси и коментари по отправеното предложение от наша страна.

 Пожелаваме си 2018 година да бъде изпълнена с много успехи и творчески устрем.  Нека новите идеи, печеливши начинания и просперитетът бъдат ваши неизменни спътници и ви окрилят да постигнете целите си и да давате най-доброто от себе си. Бъдете здрави, креативни и нека усмивките не слизат от лицата ви! Дерзайте и не спирайте да мечтаете!

        Нашите екипи и тази година ще продължат да предлагат широк набор от услуги в областа на счетоводството, данъчното облагане и извършването на инвентаризации и тематични проверки, като се стремят да постигнат превъзходство при обслужването на нашите клиенти. Ще продължим да работим заедно с Вас и да се гордеем с нашите услуги, знаейки, че резултатът от тях ще доведе до икономически разтеж на Вашите дружества.  

        Благодарим Ви!!!

Част от екипа ни в град София

 

 

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>